Tagged II


1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

* Namanya Soraya binti Othman.
* Seingat ku D.O.B nya bertarikh 25 jun 1986 kot.
* Blognya beralamat di elsasoraya.blogspot.com
* Detik pertama kenal dengan dia ketika di Ibrahim High School, Sungai Petani. Ketika itu ku di kelas 4SN2, dia 3A3 kalo tak silap.
* Tak ingat siapa yang flirt dulu, tapi dia merupakan bekas teman wanita ku ketika zaman sekolah. Cinta monyet pertama kononnya, ha ha.
* Pernah memberi ini kepada ku:


* Kali terakhir bertemu dengan dia 5-6 years ago.
* Sekarang kami maintain sebagai cyber friends. Tu pon terjumpe balik through Friendster more than 1 year ago.
* I have always admired her english, her written english to be specific. Her choice of using the finest words in each sentences.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

* Manchester United die hard fan!


* Sangat gemar bersukan, futsal terutamanya di Prima Avenue Cyberjaya dan golf di Danau Golf Club UKM.


* Hobi terkini ialah photography, currently carrying Canon 40D dan Olympus E-510. Maybe mahu serius in the future.


* Sudah reach level 'Hard' for both drums and guitar untuk game Guitar Hero: World Tour.


* My ride, wira aeroback hitam dengan nombor pendaftaran KAY5908!


* Minat terhadap kucing sejak dari kecil lagi, currently membela 8 ekor.


*
Status sekarang: Menganggur! Actually baru seminggu je abis stadi, so now sedang menunggu interview. But will have to return to MMU in early February for internship presentation.


* Family ku sudah 3++ years berada di Jakarta.


* Dulu ku mempunyai obsesi untuk sentiasa berambut panjang.


* Kurang suka budak² kecik, honestly. He he.

Thanx sis for the picture. :D

p/s: These are the people that I wish to tag: * asfarina, * mistaken identity, * Farie, * aie akaike, * si gadis, * Ne3L, * Bukan Nama Sebenar (jika anda sedang membaca), ha ha. ;p

Syaratnya: * Buatlah jika anda ada free time, tak buat pon tak mengapa, he he. ;)
* Number 2 (Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda) is not compulsory.

Read Users' Comments (19)

19 Response to "Tagged II"

  1. Elsa Soraya Othman, on January 25, 2009 at 10:46 AM said:
    This comment has been removed by the author.
  2. Rui, on January 25, 2009 at 1:14 PM said:

    1) Elsa: ha ha, sudah la. tu semua citer lama kot, x usah di ungkit², zaman skolah standard ar. ha ha ;p

    baru u tau i budak keter, ada 9 lagi fakta lain kot kat situ tentang diri ini, silalah baca, ha ha. >=) tc!

  3. AzRi AzyAn, on January 25, 2009 at 3:21 PM said:

    i've done it before.
    so terlepas satu.
    hee~ ^_^

  4. ~ Lady ell ~, on January 26, 2009 at 3:31 AM said:

    ehem2..pheeewiiittt...cinta dh nk berputik semula ker...ke,trkenang doolu2..;)

    hehehe 'hard' level utk guitar game jer..meh try tunjuk skill sket..

    n satulg2..zaman bila punya gmbr tu 'RUI' yg duk tayang jersy MAN U tu...hiks*

  5. ♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥, on January 26, 2009 at 4:37 PM said:

    wooaaawii...heheee...myname de dlm list la....mecehhh ek incik Rui...

    wlaupun me da dpt award tu dulu, tp me tak dpt lg soklan2 itu...nnt freetime me wat owkey...heheeee....

    thnx againnnnnn....ngeeeee...;D

  6. Rui, on January 26, 2009 at 6:15 PM said:

    1) sigadis: ouh ok then, enjoy ur one week break! ;)

    2) ladyell: ha ha, takde maknanya. mengada cik elly guna ayat² 'berputik semula' la ape la. ha ha.

    hmm, gitar betul saya kurang reti la, maaf. :|

    gambar pakai jersi MU tu da 3-4 tahun lepas kot, masa tu kat melaka, nak gi main futsal, he he.

    3) mistakenidentity: keh keh, i mmg baik tak lupe nak letak nama u kan. ;p

    ok will wait 4 u utk buat tag tu k. cheers ~

  7. fyato., on January 26, 2009 at 7:30 PM said:

    wahh! i tak puas hati dgn u..
    kenapa muka u tak nampak?
    haha
    TAK PUAS HATI!
    LEPAS NI JGN LUPA SNAP PIC I BYK2 LAK..
    JADI I PUNYA PHOTOGRAPHER~

  8. BknNamaSbenar, on January 26, 2009 at 9:59 PM said:

    oh saye telah membaca ;))
    ni tag cam kt bukumuka(FB) ke ape ni ekeke

  9. Rui, on January 27, 2009 at 10:19 AM said:

    1) fyato: biar la kalo muka i tak nampak pon, ha ha. ;p btw nape i kena snap pic u pula? kang nanti sesama dah geng slr kita snap pix burung la, ha ha.

    2) bukannamasebenar: haih BNS nie, ko dah syok sgt men facebook la tu dok ingat tag sebegitu, he he. tag blog maksodnya ko kena buat balik entry aku ni. (memandangkan ko takde blog, buat kat sini sudey) ha ha. ;p

  10. CatlinaFly, on January 27, 2009 at 11:41 AM said:

    lompat dari blog cg fly.salam singgah !

  11. Elsa Soraya Othman, on January 27, 2009 at 3:10 PM said:
    This comment has been removed by the author.
  12. Rui, on January 27, 2009 at 4:41 PM said:

    1) CatlinaFly: salam singgah! nanti i akan lompat kembali. :)

    2) Elsasue: aiyakk, gimme a break! hutang dulu boleh?! he he :|

  13. BknNamaSbenar, on January 27, 2009 at 5:13 PM said:

    buat balek entry? ok gua pass, malas ;p

  14. Rui, on January 27, 2009 at 7:48 PM said:

    BknNamaSbenar: understood! ;|

  15. i n - c h a n, on January 28, 2009 at 11:41 AM said:

    oooh...kamu ni ex teman lelaki soraya.hehe.pinjam ayat sue kejap.

    so u ni senior smki la ni rupanya.
    what a small world even i am not that sure whether i have seen u before.hehe.

    n hey, mari bukak kelab kucing sedunia.

    cheers to cat :P

  16. Rui, on February 3, 2009 at 8:17 AM said:

    inchan: hey idea itu sangat menarik, kelab kucing sedunia, tpi mesti da ada orang penah tubuhkan larr.. ;p

  17. Ne3L, on February 5, 2009 at 1:12 AM said:

    hOla mr rui~
    wah2 i d-tag kamOo..
    ;) aite..
    nnti i wt k..
    ahaks

  18. Ne3L, on February 5, 2009 at 5:18 PM said:

    hey2~
    udah siap tag e2..haha
    neway~i stdent tesl d uitm s.alm.. ;)

  19. Rui, on February 6, 2009 at 11:41 PM said:

    ne3L: wokey, appreciate usaha kamu kerna membuat tag itu.. :) neways gud luck completing tesl k! ;|